Undervisere

Vores undervisere er drevet at deres begejstring for hvad deres ekspertise og fagområde kan tilbyde til jer inden for pædagogik, tilknytningsteorier, ledelsesudvikling eller forskellig kreativ tilbud, hvor vi tilbyder nye idéer, aktiviter og årstidsrelaterede redskaber som kan bruges med børn i dagligdagen.

Rikke Rosengren
Leder og medstifter af Rudolf Steiner skovbørnehaven Børneøen Bonsai, Bonsai Institute og forlaget Blue Pearl Books.

Rikke er uddannet Rudolf Steinerpædagog i Australien og har arbejdet og undervist inden for det pædagogiske område i mange år i Danmark og i udlandet, og har bl.a. udgivet flere bøger.

Rikke underviser på vores Bæredygtig Ledelse uddannelse og Ledelsesnetværk såvel i natur- og småbørnspædagogik.

www.rikkerosengren.com

Terje Erlandsen
Leder af Uddannelses- og Kulturcenter MarjattaKandidatgrad i ledelse, lærer og specialpædagoguddannet. Lang erfaring fra pædagogisk praksis, ledelse af pædagogiske/steinerpædagogiske virksomheder og værdibaseret ledelse.

www.uddannelsemarjatta.dk

Margrethe Gade
Cand. mag.

Chef konsulent og leder gennem 16 år, underviser på diplomuddannelsen i ledelse på DTU, certificeret U-facilitator og coach. Arbejder bl.a. som konsulent i pædagogiske institutioner, herunder organisationer med socialpædagogisk formål. 

Margrethe Gade leder vores Bæredygtig Ledelses uddannelse såvel som Ledelsesnetværket. 

Lisbet Kolmos
Læge, ph.d.

Tidlige leder af Marjatta gennem 25 år.  Erfaring med børn og unge med udviklingsforstyrrelser.

Interesse for sundhedsfremmende terapi og behandling af bl.a. kronisk træthedssyndrom.

Lisbet afholder kurset i antroposofisk meditations og fordybelse teknikker.

Helle Heckmann
Global pædagogisk konsulent

Uddannet kulturgeograf og Rudolf Steiner pædagog. Startede Rudolf Steiner børnehaven Nøkken, og var leder her i 27 år. Er nu omrejsende global pædagogisk konsulent. Forfatter til 6 bøger bl.a. Barn – du er vores ansvar og Barndommens baghave.

Britt Mermolja Lyster 
Steinerpædagog

Uddannet i 2000 og mor til tre. De sidste fem år har hun videreuddannet sig i udviklings- og tilknytningspsykologi på Neufeld Institute. Hun har oversat bogen “Rest, Play, Grow” af Deborah MacNamara, som på dansk har fået titlen “Barnets udvikling gennem tilknytning og leg”. 
Bogen er baseret på den canadiske psykolog Gordon Neufelds tilknytningsteori. Britt holder kurser og oplæg for forældre og pædagoger baseret på denne tilknytnings- og udviklingsteori og egne erfaringer fra hendes arbejde som Steinerpædagog.

Lotte Cecilie Juel Pedersen
Mindfulness instruktør og naturpædagog

Lotte arbejder både som pædagog i Børneøen Bonsai men også som konsulent for “Børn, Natur & Mindfulness”.

Lotte afholder kurser og workshop med mindfulness i naturen, hvor vi forbinder os igennnem naturens elementer og energier. At lave mindfulness i naturen åbner op for ro og nærvær og vores sanser bliver skærpet i det omfang, at vi bliver langt mere selvbevidste.

Elisabeth Halkier-Nielsen
Underviser i eurytmi ved Rudolf Steiner Børnehaveseminaret, Charlottenlund

Uddannet eurytmist med efteruddannelse fra Eurythmy in the workplace.
Undervisning, administration og ledelse på Rudolf Steiner Børnehaveseminariet, Charlottenlund