Skip to the content

Rikke Rosengren
Leder og medstifter af Børneøen Bonsai, Rudolf Steiner vuggestue og skovbørnehaveRikke er uddannet Rudolf Steinerpædagog i Australien og har arbejdet og undervist inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan og har bl.a. udgivet flere bøger.www.rikkerosengren.com

Terje Erlandsen
Leder af Uddannelses- og Kulturcenter MarjattaKandidatgrad i ledelse, lærer og specialpædagoguddannet. Lang erfaring fra pædagogisk praksis, ledelse af pædagogiske/steinerpædagogiske virksomheder og værdibaseret ledelse.

www.uddannelsemarjatta.dk

Margrethe Gade
Cand. mag.

- Leder gennem 16 år

- Underviser på diplomuddannelsen i ledelse

- Certificeret U-facilitator og coach

Britt Mermolja Lyster 
Steinerpædagog

Uddannet i 2000 og mor til tre. De sidste fem år har hun videreuddannet sig i udviklings- og tilknytningspsykologi på Neufeld Institute. Hun har oversat bogen "Rest, Play, Grow" af Deborah MacNamara, som på dansk har fået titlen "Barnets udvikling gennem tilknytning og leg". 
Bogen er baseret på den canadiske psykolog Gordon Neufelds tilknytningsteori. Britt holder kurser og oplæg for forældre og pædagoger baseret på denne tilknytnings- og udviklingsteori og egne erfaringer fra hendes arbejde som Steinerpædagog.

Charlotte Riordan
Steinerpædagog

Uddannet Steinerpædagog på Rudolf Steiner Børnehaveseminaret og massageterapeut. Årstidsfester og håndarbejde med rødder i Steinertraditionerne i forhold til form, farver og æstetik har altid været den store interesse og passion, som nu spænder over 18 års erfaring.Charlotte afholder kurser i årstidsrelateret håndarbejde, dukkesyning, vinduesstjerner, transparente billeder, lanterner, lamper og meget mere.

Jette Rymer
Musikleder og seminarielærer

Uddannet som Musikleder (AM) ved Det jyske Musikkonservatorium foruden 2 år på Violinstudiet. Musikleder (orkester, kor, violin, blokfløjte, hørelære mm.) gennem mere end 35 år ved Rudolf Steiner-skoler. Seminarielærer gennem 40 år indenfor Rudolf Steiners pædagogik. Underviser i Specialpædagogisk musikterapi.

www.jetterymer.dk

Helle Heckmann
Global pædagogisk konsulent

Uddannet kulturgeograf og Rudolf Steiner pædagog. Startede Rudolf Steiner børnehaven Nøkken, og var leder her i 27 år. Er nu omrejsende global pædagogisk konsulent. Forfatter til 6 bøger bl.a. Barn - du er vores ansvar og Barndommens baghave.

Kirsten Skjerbæk
Ernæringsterapeut DET og cand.pharm

Kirsten er uddannet cand.pharm fra Københavns Universitet (1984) og som ernæringsterapeut fra Center for Ernæring og Terapi (2006). Hun har beskæftiget sig med Rudolf Steiners antroposofi i 38 år og underviser bl.a. på Rudolf Steiner Børnehaveseminariet i ernæring og i Frihedens Filosofi - et af Rudolf Steiners grundværker. Holder foredrag og kurser om ernæring fra en antroposofisk synsvinkel i Steinerinstitutioner.

www.individuelnæring.dk

Line Bak
Bachelor i idéhistorie og madmor i Børneøen Bonsai

Jeg har en bachelor i idéhistorie men interessen for mad og særligt fermentering tager det meste af min tid, og rækker ind i og udover min idéhistoriske interesser. Jeg elsker at dele ud af min viden om fermenterings - og særligt kombuchaens - sundhedsmæssige og i særlig grad kulinariske muligheder.

Gert Hansen
Lærer på Vidar Skolen og underviser på Rudolf Steiner læreruddannelsen Sophia

Gert er uddannet på Audonicon ”Højskolen for opdragelseskunst” 1979-1981 og har siden arbejdet som lærer på Vidar Skolen. Har i 25 år arrangeret videreuddannelse for håndværkslærere i steinerskolerne.

Gert afholder kurser i bogbinding, maling og papirkunst.

www.bog-art.dk