Kurser & uddannelser

LEDELSES- OG PERSONALEUDVIKLING

Bæredygtig og bevidst ledelse 2023

Dato: 16. marts – 8. december

Brug dine ressourcer i fællesskabets interesse. Vi opstarter nyt hold på vores populære lederuddannelse, der hjælper dig med at sætte retning, samtidig med at du skaber dialog med dine kolleger og medarbejdere.

Coaching – med fokus på udvikling og kommunikation i pædagogiske organisationer 

Dato: 23. september + 3. og 28. oktober

Coaching kursus til alle der ønsker at blive bedre til at kommunikere og skabe givende samtaler. Vil du lære at lytte ind i essensens af dialogen og få tekniker til at stille spørgsmål, der åbner for nye indsigter.

Ledelsesnetværk – Et netværk for fællesskab der giver mening

Dato: Afventer

Meningsfyldt ledelsesnetværk, hvor vi sammen skaber et tillidsfuldt fællesskab med faglig inspiration til ledelsesarbejdet. Skriv gerne hvis du er interesseret.

PÆDAGOGISK FAGLIGE KURSER

Mindfulness i naturen til forældre og børn

Dato: 5 oktober

Et introduktionsforløb til forældre, som giver en indføring i, og konkrete redskaber til, det bevidste forældreskab. I forløbet lægges der vægt på, at forældrene med simple teknikker, får muligheden for at blive bevidste om deres SANDE JEG I forældrerollen.

Opkvalificering i Steinerpædagogik i Aarhus 2022-23

Rudolf Steinerbørnehaven Solhjem i Aarhus er initiativtager til et opkvalificeringsforløb med 10 moduler i Steinerpædagogik for børnehavepædagoger med almen pædagogisk uddannelse. Forløbet udbydes i samarbejde med Uddannelsescenter Marjatta og Bonsai Instituttet.

KREATIVE KURSER

Ren barnemad – Foredrag til forældre og fagpersoner

Dato: ny dato afventer

Line Bak, madmor i Børneøen Bonsai og forfatter til vores nyeste bog ”Ren barnemad”, fortæller om sin begejstring for at lave mad til børn i en Rudolf Steiner skovbørnehave og vuggestue.