Kurser & uddannelser

Ledelsesuddannelse

Bæredygtig og bevidst ledelse 2023

Dato: 16. marts – 8. december

Vi opstarter nyt hold på vores populære lederuddannelse, der hjælper dig med at sætte retning, samtidig med at du skaber dialog med dine kolleger og medarbejdere.

Coaching del 2
Kursus

Coaching del 2 – med fokus på udvikling og kommunikation i pædagogiske organisationer

26. januar og 8. februar 2024 Dette kursus er til dig, der har deltaget i coaching del 1 på Marjatta eller i Bonsai regi – ligegyldigt hvornår. Hvis du har deltaget i et modul i coaching fra en akademiuddannelse eller diplomuddannelsen, er kurset også for dig.
Kursus

Coaching – med fokus på udvikling og kommunikation i pædagogiske organisationer

26. og 27. oktober – og d. 24. november 2023 Til alle der ønsker at blive bedre til at kommunikere og skabe givende samtaler ved at lytte ind til essensens af dialogen og teknikker til at stille de rette spørgsmål.
Kursus

Opkvalificering i Steinerpædagogik i Aarhus 2023-24

Rudolf Steinerbørnehaven Solhjem i Aarhus er initiativtager til et opkvalificeringsforløb med 10 moduler i Steinerpædagogik for børnehavepædagoger med almen pædagogisk uddannelse. Forløbet udbydes i samarbejde med Uddannelsescenter Marjatta og Bonsai Instituttet.

Netværk

Ledelsesnetværk – Et netværk for fællesskab der giver mening

Meningsfyldt ledelsesnetværk, hvor vi sammen skaber et tillidsfuldt fællesskab med faglig inspiration til ledelsesarbejdet. Skriv gerne hvis du er interreseret.

Tidligere kurser & uddannelser

Vi har afholdt kurser & uddannelser i mange år. Se hvad vi førhen har afviklet.