Vores samarbejdspartnere

Marjatta

En specialskole og et dag- og døgntilbud for børn, unge og voksne. Marjatta driver et kursus- og uddannelsescenter, Marjatta Bredeshave.

Neufeldkurser i Danmark

Neufeldkurser i Danmark udbyder undervisning, rådgivning og kurser med afsæt i udviklingspsykologen Gordon Neufelds teori og praksis. Grete Lyngdorf, der er leder og indehaver, er uddannet i Canada ved Neufeld Institute (https://neufeldinstitute.org/). Grete koordinerer også seminarer med Gordon når han underviser i Danmark.

Nordic Inspirations

I samarbejde med Nordic Inspiration tilbyder vi fysiske kurser, men også online webinar til japanske forældre og fagfolk om natur- og småbørnspædagogik såvel som om den skandinaviske pædagogiske kultur.

Nordic Inspiration er især interesseret i at søge efter nye måder at lære på, som kan læses mere om her.

Santa Monica College

I samarbejde med International Education Center på Santa Monica College, Californien, arrangerer vi praktikforløb og studieudvekslinger med fokus på udeliv for vuggestue- og børnehavebørn og daglig praksis i skovbørnehaver.  

Upper Manhattan Forest Kids

Upper Manhattan Forest Kids laver gåture og udeliv i naturen i Central Park, NYC, for børn i alderen 2-6 år med udgangspunkt og inspiration i dansk skovbørnehavetradition.

Upper Manhattan Forest Kids afholder workshops i samarbejde med Bonsai Instituttet.