The Vital Connection

Kurset henvender sig til forældre og voksne med ansvar for og engagement i børn. Kurset vækker vores bevidsthed om, hvor vigtigt det er for vores børns udvikling og trivsel at de føler sig rummede, sete og knyttede til os.

The Vital connection – Om kurset

Kurset henvender sig til forældre og voksne med ansvar for og engagement i børn. Kurset vækker vores bevidsthed om hvor vigtigt det er for vores børns udvikling og trivsel, at de føler sig rummede, sete og knyttede til os.

Det viser os, hvordan vi mange gange dagligt skal mætte vores børn tilknytningsmæssigt, eftersom enhver adskillelse fra os gør dem sultne. Og hvordan denne tilknytning bestyrker os og hjælper os uden om og gennem konflikter.

Kurset giver også indblik i, hvordan vi sætter grænser, og hvordan vi håndterer børns vrede og trods og kommer igennem konflikter uden at skade relationen og børnenes åbne hjerter. 

Vi ser hver gang en lektion af Gordon Neufeld, hvor han formidler sit stof på en inspirerende og humoristisk måde på et letforståeligt engelsk. Efterfølgende og undervejs vil vi med afsæt i dagens lektion se på vores egne oplevelser og relationer med vores børn.

The Vital Connection er en kursusrække bestående af 8 kurser, i serien Power to Parenting udviklet af den canadiske udviklingspsykolog Gordon Neufeld/Neufeld Institute, der både kan tages som onlinekurser (se fx Neufeld Kurser i Danmark), eller endnu bedre som her, hvor du bliver guidet af en uddannet underviser. Læs mere om kurserne her

Hvor & Hvornår

Ny dato afventer.

Meld gerne din interesse, så opretter vi et nyt kursus.

Kurset er et forløb som består af 8 moduler. 

Kurset finder sted i Børneøen Bonsai, Jægersborg Allé 2A, 2920 Charlottenlund.

Pris: 1.600 kr. 

Familiepris: 2.800 kr.

Der serveres kaffe, the og en lille forfriskning.

Underviser: Britt Mermolja Lyster