Samvær med fordybelse

med Lisbet Kolmos og Rikke Rosengren

Kursusbeskrivelse

I alle pædagogiske sammenhænge arbejder mange med at fordybe sig for derved at se verden i en større sammenhæng. Det er derfor altid godt at træne sig i at fordybe sig f.eks. i naturen, i et kunstværk eller i et menneske, der har behov for støtte til sin udvikling.

Man forstærker sine iagttagelser og tanker, så der opstår indre levende billeder. Billederne dukker op i sindet, når man giver dem lov til det. De udspringer af ens egen indre livsdom. Det ligger ubevidst i kroppen, og er der hele tiden, men man kan lære at sætte den fri.

Det kan man gøre ved at øve sig i fordybelse enten alene eller sammen med andre. Når man er sammen med andre i en gruppe, står fordybelsen stærkere og man bliver mere sikker på sig selv. Igennem sådanne øvelser opbygges en ny sans ikke alene for de æteriske vækstkræfter (det imaginative), men også sjæleligt som vores inspiration. Til sidst i fordybelsesprocessen øver vi os I at være intuitive.

Kom og vær med til et antroprosophisk fordybelsesforløb, der er altid nyt at opleve, og som beriger sindet.

Hvem kan deltage?

Vi byder velkommen til pædagogisk personale og andre  interesserede i fordybelsesprocessen.

Max. 20 deltagere på holdet.

Økonomi

Pris: 850 kr. plus moms (for hele forløbet)

Datoer

Ny dato afventes.
Kontakt os gerne, når du er interesseret.

Sted

Rudolf Steiner Seminarriet, Johannevej 20, 2920 Charlottenlund

Undervisere

Lisbet Kolmos, læge, ph.d., tidlige leder af Marjatta gennem 25 år.  Erfaring med børn og unge med udviklingsforstyrrelser. Interesse for sundhedsfremmende terapi og behandling af bl.a. kronisk træthedssyndrom.

Rikke Rosengren, leder og medstifter af Rudolf Steiner skovbørnehaven Børneøen Bonsai, Bonsai Institute og forlaget Blue Pearl Books. www.rikkerosengren.dk.

Tilmelding og spørgsmål

Kontakt gerne Rikke på +45 23807464 eller uddannelse@bonsainet.dk

Betingelser: Tilmelding er bindende, og købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning fra arrangørens side. Ændringer i lokalitet indebærer ikke aflysning og pengene refunderes normalt ikke.