Skip to the content

Blue Pearl Books

Forlaget udgiver bøger og fagbøger til børn, forældre og andre der arbejder med børn.

Børneøen Bonsai

Rudolfs Steiner vuggestue og skovbørnehave. Det er her mange af vores kurser bliver holdt, og her den daglige administration foregår.

Læs om skovbørnehaven på Center for Børn og Naturs fortegnelse over fyrtårnsinstitutioner, Børneøen Bonsai 

Marjatta

En specialskole og et dag- og døgntilbud for børn, unge og voksne. Marjatta driver et kursus- og uddannelsescenter, Marjatta Bredeshave. 

Neufeldkurser i Danmark

Neufeldkurser i Danmark udbyder undervisning, rådgivning og kurser med afsæt i udviklingspsykologen Gordon Neufelds teori og praksis. Grete Lyngdorf, der er leder og indehaver, er uddannet i Canada ved Neufeld Institute (https://neufeldinstitute.org/). Grete koordinerer også seminarer med Gordon når han underviser i Danmark. 

 

Upper Manhattan Forest Kids

Upper Manhattan Forest Kids laver gåture og udeliv i naturen i Central Park, NYC, for børn i alderen 2-6 år med udgangspunkt og inspiration i dansk skovbørnehavetradition.

Upper Manhattan Forest Kids afholdt i samarbejde med Bonsai Institute den 16. april 2019 en workshop - Risky Play the Danish Way - hvor Rikke Rosengren vil undervise. Se flyer

Santa Monica College

I samarbejde med International Education Center på Santa Monica College, Californien, arrangerer vi praktikforløb og studieudvekslinger med fokus på udeliv for vuggestue- og børnehavebørn og daglig praksis i skovbørnehaver.