Skip to the content

Legerum i en Rudolf Steiner institution

En fin lille artikel om hvordan man skaber hygge og forbund for fantasi, hulebyggeri og mange timers gode legestunder i sin daginstitution, eller hvorfor ikke i hjemmet?

Denne artikel har vi haft med i det pædagogiske tidsskrift 0-14, nr. 2-2020: ’Møbler, materialer og indretning’. Den er én ud af 16 artikler i tidsskriftet (i alt 100 sider) og hele nummeret kan bestilles på: Tlf. 86187888 eller pr. mail:

bogbutik@paedagogiskforum.dk

Online kursus i skovbørnehavepædagogik

Som noget nyt præsenterer vi et online-kursus i pædagogik for skovbørnehaver og andre der bruger naturen som ramme i arbejdet med førskolebørn.

Kurset er på engelsk og består af 8 moduler: Forest education based on outdoor nursery and kindergarten: The benefits of nature and forest education for 1-7 years old by Rikke Rosengren

Eventyr - Den lille Nisse som skulle blive hjemme

Susan Perrow er en vidunderlig historefortæller. Hun underviser i terapeutiske eventyr for børn i hele verden, har udgivet flere bøger og er bosat i Australien. Hun har skrevet en skøn lille histore til trøst for børnene, som i disse corona-tider kan have svært ved at forstå, hvorfor deres liv pludselig blev forandret, og man ikke kan komme i vuggestue, børnehave eller skole.

Diana fra Børneøen Bonsai har været så sød at oversætte historien "The little gnome, who had to stay home", og indtale historien til gavn for jeres børn.

Hent historien på skrift

Se mere om Susan Perrow

Litteratur

Under oprettelse