
Ren Barnemad: Foredrag til forældre og fagpersoner
Line Bak, madmor i Børneøen Bonsai og forfatter til vores nyeste bog ”Ren barnemad”, fortæller hvordan hun inddrager naturen, børnene og årstiderne i madlavningen.
Om kurset
Line Bak, madmor i Børneøen Bonsai og forfatter til vores nyeste bog ”Ren barnemad”, fortæller om sin begejstring for at lave mad til børn i en Rudolf Steiner skovbørnehave og vuggestue, og hvordan hun inddrager naturen, børnene og årstiderne i madlavningen.
Den begejstring vil vi gerne dele med køkkenmedarbejdere, pædagoger og forældre, så flere børn kan få gavn af Lines velsmagende kost og endda genkendelig madkultur i daginstitutionen og i hjemmet.
Vi vil også tale om kornsorten Artemisia enkorn, som er særligt sundhedsfremmende for børn i alderen 0-7.
Kursets indhold:
- Historien bag bogens opskrifter
- Hvordan årstider og årstidsfester skaber en tryg ramme for børns mad
- Kost og ernæring i vuggestuen
- Udendørs madkultur i skovbørnehaven
- Betydningen af sammenhang mellem madkultur i hjemmet og i daginstitutionen
- Aktuelle perspektiver på antroposofisk kost og ernæring
Vi glæder os til at se dig!
Hvor & Hvornår
ny dato afventer
Sted: Børneøen Bonsai. Jægersborg Alle 2A, 2920 Charlottenlund.
Pris: 600 Kr. (plus moms)
Der serveres lidt suppe og en smagsprøve af vores nye enkornsbrød.
Kursusdeltagere får 10% rabat på bogen ”Ren barnemad”.
Målgruppe: Køkkenmedarbejdere, pædagoger og pædagogiske medarbejdere, forældre og alle, som elsker at lave sund og lækker mad til børn.
Underviser: Line Bak
Betingelser: Vi henviser til vores handelsbetingelser på siden her.