Ren Barnemad: Foredrag til forældre og fagpersoner

Line Bak, madmor i Børneøen Bonsai og forfatter til vores nyeste bog ”Ren barnemad”, fortæller hvordan hun inddrager naturen, børnene og årstiderne i madlavningen.

Om kurset

Line Bak, madmor i Børneøen Bonsai og forfatter til vores nyeste bog ”Ren barnemad”, fortæller om sin begejstring for at lave mad til børn i en Rudolf Steiner skovbørnehave og vuggestue, og hvordan hun inddrager naturen, børnene og årstiderne i madlavningen.

Den begejstring vil vi gerne dele med køkkenmedarbejdere, pædagoger og forældre, så flere børn kan få gavn af Lines velsmagende kost og endda genkendelig madkultur i daginstitutionen og i hjemmet.

Vi vil også tale om kornsorten Artemisia enkorn, som er særligt sundhedsfremmende for børn i alderen 0-7.

Kursets indhold:

  • Historien bag bogens opskrifter
  • Hvordan årstider og årstidsfester skaber en tryg ramme for børns mad
  • Kost og ernæring i vuggestuen
  • Udendørs madkultur i skovbørnehaven
  • Betydningen af sammenhang mellem madkultur i hjemmet og i daginstitutionen
  • Aktuelle perspektiver på antroposofisk kost og ernæring

Vi glæder os til at se dig!

Hvor & Hvornår

ny dato afventer

Sted: Børneøen Bonsai. Jægersborg Alle 2A, 2920 Charlottenlund.

Pris: 600 Kr. (plus moms)

Der serveres lidt suppe og en smagsprøve af vores nye enkornsbrød.

Kursusdeltagere får 10% rabat på bogen ”Ren barnemad”.

Målgruppe: Køkkenmedarbejdere, pædagoger og pædagogiske medarbejdere, forældre og alle, som elsker at lave sund og lækker mad til børn.

Underviser: Line Bak

Betingelser: Vi henviser til vores handelsbetingelser på siden her.