Kursus

Mindfulness i naturen til forældre og børn

Lørdag d. 13. maj, kl. 10-13

Et spændende kursus til forældre, som giver en indføring i, og konkrete redskaber til, det bevidste forældreskab. Der lægges vægt på, at forældrene med simple teknikker, får muligheden for at blive bevidste om deres SANDE JEG I forældrerollen. Vi arbejder også med strategier til at åbne hjertet og omfavne dit barn med nærvær og ro.

550 kr.

Mindfulness i naturen til forældre og børn

Med ”Mindfulness i naturen” vil vi være nærværende og kreative i naturen. Vi vil benytte os af meditationer til at skabe kærlige og nærværende stunder i naturen - barn og voksen.

Denne gang vil vi fordybe os i elementet luft; tro, mod, luft under vingerne, se ting i et andet perspektiv.

Det bliver en dag hvor vi sammen - forældre og børn - mødes i naturen og får en smuk, sanselige og nærværende oplevelse. Dagen vil handle om mindfulness, fordybelse, sanser (lytte til fuglene, smage naturen, mærke vinden, dufte til blomsterne), lege og kreativitet (små trofæer). Og så vil vi sammen lave bål med pandebrød og hjemmelavet pesto af ramsløg.

Kurset afholdes af Lotte Cecilie Juel Pedersen- naturpædagog og mindfulness instruktør.

Udbytte

N

Æstetiske og sanselige oplevelser i naturen

N

Nærvær og fordybelse i naturen

N

Eventyrlyst og en indre ro

N

Meditationsteknikker voksen/barn i naturen

N

Om lørdagen vil I få en mappe, som barnet kan tegne i. Derudover indeholder mappen mindfulness-øvelser og nogle artikler om naturpædagogik

Underviser

Lotte Cecilie Juel Pedersen
Mindfulness instruktør og naturpædagog

Det skrev tidligere deltagere

“Tusinde tak for en magisk formiddag. Jeres viden, tilgang og energi var dybt inspirerende. Jeg blev faktisk helt rørt ved tanken om at børnene i Bonsai har mindfulness på denne måde og jer i deres hverdag. En stor gave at have til sin udvikling og videre med ud i livet”

– Mor med søn på 14 mdr.

“Mindfulness i naturen var en dag med ægte nærvær med vores barn og alt det vi sammen oplevede. Det var en god reminder i forhold til bare at være til stede i naturen og opleve både de store og små ting uforstyrret sammen. Jeg blev bevidst om, at det er nærværet mellem os som voksne og vores barn og den ro og skønhed vi oplever i naturen, som er den vigtigste gave vi kan give hinanden. Som voksen kan man nemt blive stresset og måske komme langt væk fra sig selv af forskellige grunde, men her var det akkurat nærværet vi havde sammen og at være i den smukke altomsluttende natur.

Jeg vil varmt anbefale kurset og håber at kunne deltage næste gang det bliver muligt.”

– Mor med datter på 3 år

Praktiske oplysninger

Pris
550 kr. inkl. moms for 1 forældre/bedsteforældre + 1 barn (søskende er også velkommen)

Dato
Lørdag d. 13. maj, kl. 10-13

Sted
Børneøen Bonsai, Jægersborg Allé 2A, 2920 Charlottenlund

Spørgsmål rettes til uddannelse@bonsainet.dk eller via kontaktformularen.

Har du spørgsmål?