Skip to the content

Coaching i arbejdslivet

Lær hvad coaching er, og hvordan du gennemfører en coachende samtale. Dette coachingkursus giver dig en brugbar viden og praktisk anvendelig træning i, hvordan du gennemfører coachende samtaler i hverdagen og i arbejdslivet.

Kurset er målrettet dig, der har brug for effektive kommunikative værktøjer til at optimere ressourcer og skabe en positiv forandring. 

Når du lærer at bruge den coachende samtale, vil du opleve, hvordan du helt naturligt skaber en tillidsfuld relation til den, du coacher, gennem specielle lytte- og spørgeteknikker.

Læs mere om forløbet herunder.

Hvordan er dagene bygget op?

Kurset i coaching og samtaleteknikker veksler mellem teoretiske oplæg, øvelse i at anvende teknikkerne i praksis og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i deltagernes egne ønsker og problemstillinger og giver mulighed for at gå tilbage på arbejdet og træne disse færdigheder, fx i samtaler med kolleger eller medarbejdere.

Undervejs på kurset vil du få mulighed for at træne coaching i praksis i små grupper, og du vil løbende få feedback af både underviseren og de øvrige kursusdeltagere. Du og de andre deltagere vil få mulighed for både at afprøve selv at blive coachet og at coache andre deltagere.

Der er god mulighed for feedback, idet vi er to instruktører på kurset.

Udbytte

  • Coaching som kommunikation
  • Rammerne for en god coachingsamtale
  • Væsentlige coachingkompetencer: spejling, matching, lytteevne, empati
  • Spørgsmål og spørgsmålstyper - hvorfor er værktøjet vigtigt?
  • Hvordan bliver mine spørgsmål gode og hjælpsomme?
  • Coachingsamtalen - vi træner en model, du som udgangspunkt kan lære at følge

Hvem kan deltage?Kurset er oplagt for dig, der arbejder med kommunikation i din hverdag – fx lærere, pædagoger, ledere, afdelingsledere, souschefer, behandlere, mødeledere.

Økonomi

7.500 kr plus moms

3 dages fuldtid kursus  med fuld forplejning.

Dato

Torsdag 16. og fredag 17. september, og fredag 8. oktober 2021

Alle 3 dage fra kl. 09.00 - 16.00.

Tilmeldingsfrist: 14. september 2021

Max 20 deltager på holdet.

Sted

København: Skt. Johannesgården, Blegdamsvej 1B, 2200 Kbh N. 

Undervisere

Margrethe Gade, cand. mag., leder gennem 16 år, underviser på diplomuddannelsen i ledelse på DTU, certificeret U-facilitator og coach. Arbejder bl.a. som konsulent i pædagogiske institutioner, herunder organisationer med so-cialpædagogisk formål. 

Rikke Rosengren, leder og medstifter af Rudolf Steiner skovbørnehaven Børneøen Bonsai, Bonsai Institute og forlaget Blue Pearl Books. www.rikkerosengren.dk 

Tilmelding og spørgsmål

Kontakt gerne Rikke på +45 23807464 eller uddannelse@bonsainet.dk

Betingelser

Tilmelding er bindende, og købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning fra arrangørens side. Ændringer i lokalitet indebærer ikke aflysning og pengene refunderes normalt ikke.